Zobrazeno 1 - 10
of 266
pro vyhledávání: '"Schoop, R."'
Publikováno v:
In Biomaterials and Biosystems September 2024 15
Publikováno v:
In Injury October 2023 54(10)
Autor:
Rider, S., Verlhac-Trichet, V., Constant, D., Chenal, E., Etheve, S., Riond, B., Schmidt-Posthaus, H., Schoop, R.
Publikováno v:
In Aquaculture 15 April 2023 568
Publikováno v:
Biometrics, 2008 Jun 01. 64(2), 603-610.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25502096
Publikováno v:
In Phytomedicine 15 July 2011 18(10):826-831
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kampstra, N. A., Hoan, N. V., Koenders, Djpc, Schoop, R., Broersen, B. C., Mouquet Rivier, Claire, Traore, T., Bruins, M. J., de Pee, S.
Adding amylase to fortified blended foods can improve energy density, and increase child's energy and nutrient intake. The efficacy of this strategy is unknown for the World Food Programme's Super Cereal Plus (SC+) and Super Cereal (SC) blends. The p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::8189b3d1a9c26ced1997395a41347875
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010071978
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010071978
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.