Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Scholtmeijer, K."'
Autor:
van Peer, A.F., Scholtmeijer, K.
Publikováno v:
Our future proteins. Amsterdam: VU University Press
Our future proteins
Our future proteins
Mushrooms have the potential to become a major source of sustainable protein in our future food system. To fully realise their potential, additional research is needed to understand the nutritional and functional properties of proteins available from
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6c33b9e708d0950bbd5881c3c6903229
https://research.wur.nl/en/publications/microbes-and-fungi-a-closer-look
https://research.wur.nl/en/publications/microbes-and-fungi-a-closer-look
Autor:
Pelkmans, J.F., Vos, A.M., Scholtmeijer, K, Hendrix, Eddy, Baars, Johan J, Gehrmann, Thies, Reinders, Marcel J, Lugones, L.G., Wösten, HAB, Molecular Microbiology, Sub Molecular Microbiology
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology
Applied Microbiology and Biotechnology, 100(16)
Applied Microbiology and Biotechnology (2016)
Applied Microbiology and Biotechnology, 100(16), 7151. Springer Verlag
Applied Microbiology and Biotechnology, 100(16)
Applied Microbiology and Biotechnology (2016)
Applied Microbiology and Biotechnology, 100(16), 7151. Springer Verlag
The Cys2His2 zinc finger protein gene c2h2 of Schizophyllum commune is involved in mushroom formation. Its inactivation results in a strain that is arrested at the stage of aggregate formation. In this study, the c2h2 orthologue of Agaricus bisporus
Autor:
Janssen, M.I, van Leeuwen, M.B.M, Scholtmeijer, K, van Kooten, T.G, Dijkhuizen, L, Wösten, H.A.B *
Publikováno v:
In Biomaterials 2002 23(24):4847-4854
Autor:
Scholtmeijer, K.1 Scholtmeijer@biomade.nl, Janssen, M. I.2, van Leeuwen, M. B. M.3, van Kooten, T. G.3, Hektor, H.1, Wösten, H .A. B.4
Publikováno v:
Bio-Medical Materials & Engineering. 2004, Vol. 14 Issue 4, p447-454. 8p.
Autor:
de Vos, A.M., Jurak, E., Pels, Gill, Scholtmeijer, K., Bonnet, Barbara, Lugones, Luis G., Kabel, M.A., Wosten, H.A.B.
Publikováno v:
Mushroom Science XIX
Mushroom Science XIX. International Society for Mushroom Science (ISMS)
Mushroom Science XIX. International Society for Mushroom Science (ISMS)
After 2-3 flushes of Agaricus bisporus mushroom production, champost still contains about50% of the carbohydrates and 45% of the lignin originally present in compost. Increaseduptake of the unused pool of polysaccharides may increase mushroom yield.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6143e32396c869c87bebc846613428de
https://research.wur.nl/en/publications/increasing-carbohydrate-degradation-in-compost-during-commercial-
https://research.wur.nl/en/publications/increasing-carbohydrate-degradation-in-compost-during-commercial-
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology, 67(1), 481-483. AMER SOC MICROBIOLOGY
Previously, it was shown that introns are required for efficient mRNA accumulation in Schizophyllum commune and that the presence of AT-rich sequences in the coding region of genes can result in truncation of transcripts in this homobasidiomycete. He
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::e26794357a374549555765ce01c4f1b5
https://research.rug.nl/en/publications/3dc7b204-9308-4c34-8ffd-75794628897d
https://research.rug.nl/en/publications/3dc7b204-9308-4c34-8ffd-75794628897d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.