Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Scholtka, B"'
Heterocyclic aromatic amines (HCAs) are formed in meat cooked at high temperatures for a long time or over an open flame. In this context 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine (PhIP), the most abundant HCA in cooked meat, has been suggested
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::431240a47e1c7cd22f8e33a3fd7c3cc3
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/219170
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/219170
BACKGROUND/AIMS—Acute stimulation by cAMP of the sodium dependent glucose cotransporter SGLT1 has previously been shown. As prostaglandin E2 (PGE2) increases intracellular cAMP concentrations via its receptor subtypes EP2R and EP4R, it was investig
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::7a2ba50969ddb81fdc7b8acd08f21152
https://europepmc.org/articles/PMC1727454/
https://europepmc.org/articles/PMC1727454/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gastroenterology; November 1998, Vol. 115 Issue: 5 p1163-1171, 9p
Publikováno v:
FEBS Letters; 1997, Vol. 410 Issue: 2 p515-519, 5p
Publikováno v:
FEBS Letters; 1998, Vol. 436 Issue: 2 p185-188, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.