Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Schoeni, Jean L."'
Autor:
Schoeni, Jean L.
Thesis (Ph. D.)--University of Wisconsin--Madison, 2002.
eContent provider-neutral record in process. Description based on print version record. Includes bibliographical references.
eContent provider-neutral record in process. Description based on print version record. Includes bibliographical references.
Externí odkaz:
http://catalog.hathitrust.org/api/volumes/oclc/51462452.html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Heterogeneity observed in the components of hemolysin BL, an enterotoxin produced by Bacillus cereus
Autor:
Schoeni, Jean L, Lee Wong, Amy C *
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 1999 53(2):159-167
Autor:
Schoeni, Jean L., Wong, Amy C. Lee
Publikováno v:
Journal of Food Protection; Mar2005, Vol. 68 Issue 3, p636-648, 13p
Autor:
Schoeni, Jean L., Lee Wong, Amy C.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; March 2005, Vol. 68 Issue: 3 p636-648, 13p
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 1994 22(4):269-276
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 1995 24(3):385-396
Autor:
Schoeni JL; Department of Food Microbiology and Toxicology and the Food Research Institute, University of Wisconsin-Madison, Madison, Wisconsin 53706., Brunner K; Department of Food Microbiology and Toxicology and the Food Research Institute, University of Wisconsin-Madison, Madison, Wisconsin 53706., Doyle MP; Department of Food Microbiology and Toxicology and the Food Research Institute, University of Wisconsin-Madison, Madison, Wisconsin 53706.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1991 May; Vol. 54 (5), pp. 334-337.
Autor:
Doyle MP; Food Research Institute, University of Wisconsin, Madison, Wisconsin 53706., Schoeni JL; Food Research Institute, University of Wisconsin, Madison, Wisconsin 53706.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1987 Jan; Vol. 50 (1), pp. 4-6.