Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Schnoor, H.J."'
Autor:
Zuidmeer-Jongejan, L., Huber, H., Swoboda, I., Rigby, N., Versteeg, S.A., Jensen, B.M., Quaak, S., Akkerdaas, J.H., Blom, L., Asturias, J., Bindslev-Jensen, C., Bernardi, M.L., Clausen, M., Ferrara, R., Hauer, M., Heyse, J., Kopp, S., Kowalski, M.L., Lewandowska-Polak, A., Linhart, B., Maderegger, B., Maillere, B., Mari, A., Martinez, A., Mills E.N.C., Neubauer, A., Nicoletti, C., Papadopoulos, N.G., Portoles, A., Ranta-Panula, V., Santos-Magadan, S., Schnoor, H.J., Sigurdardottir, S.T., Stahl-Skov, P., Stavroulakis, G., Stegfellner, G., Vázquez-Cortés, S., Witten, M., Stolz, F., Poulsen, L.K., Fernandez-Rivas, M., Valenta, R., Van Ree, R.
Background: The FAST (food allergy-specific immunotherapy) project aims at developing safe and effective subcutaneous immunotherapy for fish allergy, using recombinant hypoallergenic carp parvalbumin, Cyp c 1. Objectives: Preclinical characterization
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2a3852f1e44e4274623297122c240d25
Background: The FAST (food allergy-specific immunotherapy) project aims at developing safe and effective subcutaneous immunotherapy for fish allergy, using recombinant hypoallergenic carp parvalbumin, Cyp c 1. Objectives: Preclinical characterization
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::3fb2006754f241f2613bbe03a94e4659
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3002815
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3002815
The FAST project (Food Allergy Specific Immunotherapy) aims at the development of safe and effective treatment of food allergies, targeting prevalent, persistent and severe allergy to fish and peach. Classical allergen-specific immunotherapy (SIT), u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::b7809934c92e1af263b0b63fd982a6b3
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3002991
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3002991
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuidmeer-Jongejan, L., Huber, H., Swoboda, I., Rigby, N., Versteeg, S.A., Jensen, B.M., Quaak, S., Akkerdaas, J.H., Blom, L., Asturias, J., Bindslev-Jensen, C., Bernardi, M.L., Clausen, M., Ferrara, R., Hauer, M., Heyse, J., Kopp, S., Kowalski, M.L., Lewandowska-Polak, A., Linhart, B., Maderegger, B., Maillere, B., Mari, A., Martinez, A., Mills E.N.C., Neubauer, A., Nicoletti, C., Papadopoulos, N.G., Portoles, A., Ranta-Panula, V., Santos-Magadan, S., Schnoor, H.J., Sigurdardottir, S.T., Stahl-Skov, P., Stavroulakis, G., Stegfellner, G., Vázquez-Cortés, S., Witten, M., Stolz, F., Poulsen, L.K., Fernandez-Rivas, M., Valenta, R., Van Ree, R.
Background: The FAST (food allergy-specific immunotherapy) project aims at developing safe and effective subcutaneous immunotherapy for fish allergy, using recombinant hypoallergenic carp parvalbumin, Cyp c 1. Objectives: Preclinical characterization
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c053ac5f1112aef216466c6680602097
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; May2023, Vol. 12 Issue 9, p1769, 13p