Zobrazeno 1 - 10
of 197
pro vyhledávání: '"Schneider, S. M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vano, Y.-A.1,2 yann.vano@gmail.com, Schneider, S.-M.3,4
Publikováno v:
Oncologie (Tech Science Press). Apr2009, Vol. 11 Issue 4, p191-199. 9p. 2 Charts.
Autor:
Schneider, S. M., Le Gall, P., Piche, T., Nano, J.-L., Hebuterne, X., Rampal, P., Girard-Pipau, F., Pompei, A.
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. 2000, Vol. 39 Issue 6, p248. 8p. 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cruz Jentoft, A. J., Baeyens, J. P., Bauer, J. M., Boirie, Y., Cederholm, T., Landi, F., Martin, F. C., Michel, J. P., Rolland, Y., Schneider, S. M., Topinková, E., Vandewoude, M., Zamboni, Mauro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1943::e10b7b40dbee4bf3b316abd4474e74c9
http://hdl.handle.net/11562/346031
http://hdl.handle.net/11562/346031
Autor:
Hiesmayr, M., Schindler, K., Pernicka, E., Schuh, C., Schoeniger Hekele, A., Bauer, P., Laviano, Alessandro, Lovell, A. D., Mouhieddine, M., Schuetz, T., Schneider, S. M., Singer, P., Pichard, C., Howard, P., Jonkers, C., Grecu, I., Ljungqvist, O., Nutritionday Audit Team, T. H. E.
Publikováno v:
Clinical nutrition (Edinburgh, Scotland), 28(5), 484-491. Churchill Livingstone
Clinical Nutrition, Vol. 28, No 5 (2009) pp. 484-491
Clinical Nutrition, Vol. 28, No 5 (2009) pp. 484-491
BACKGROUND & AIMS: Malnutrition is a known risk factor for the development of complications in hospitalised patients. We determined whether eating only fractions of the meals served is an independent risk factor for mortality. METHODS: The NutritionD
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.