Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Schneider, Kate R"'
Publikováno v:
Climate Change and Public Health, 2024.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780197683293.003.0008
The cost and affordability of least-cost healthy diets by time and place are increasingly used as a proxy for access to nutrient-adequate diets. Recent work has focused on the nutrient requirements of individuals, although most food and anti-poverty
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2207.07240
Autor:
Schneider, Kate R.
Publikováno v:
In Food Policy November 2022 113
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition December 2021 151(12):3820-3830
Autor:
Fanzo, Jessica, Haddad, Lawrence, Schneider, Kate R., Béné, Christophe, Covic, Namukolo M., Guarin, Alejandro, Herforth, Anna W., Herrero, Mario, Sumaila, U. Rashid, Aburto, Nancy J., Amuyunzu-Nyamongo, Mary, Barquera, Simon, Battersby, Jane, Beal, Ty, Bizzotto Molina, Paulina, Brusset, Emery, Cafiero, Carlo, Campeau, Christine, Caron, Patrick, Cattaneo, Andrea, Conforti, Piero, Davis, Claire, DeClerck, Fabrice A.J., Elouafi, Ismahane, Fabi, Carola, Gephart, Jessica A., Golden, Christopher D., Hendriks, Sheryl L., Huang, Jikun, Laar, Amos, Lal, Rattan, Lidder, Preetmoninder, Loken, Brent, Marshall, Quinn, Masuda, Yuta J., McLaren, Rebecca, Neufeld, Lynnette M., Nordhagen, Stella, Remans, Roseline, Resnick, Danielle, Silverberg, Marissa, Torero Cullen, Maximo, Tubiello, Francesco N., Vivero-Pol, Jose-Luis, Wei, Shijin, Rosero Moncayo, Jose
Publikováno v:
In Food Policy October 2021 104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schneider, Kate R.1 (AUTHOR) kschne29@jhu.edu, Christiaensen, Luc2 (AUTHOR), Webb, Patrick3 (AUTHOR), Masters, William A.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
American Journal of Agricultural Economics. Mar2023, Vol. 105 Issue 2, p503-524. 22p. 1 Color Photograph, 3 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fanzo, Jessica, Haddad, Lawrence, Schneider, Kate R., Béné, Christophe, Covic, Namukolo M., Guarin, Alejandro, Herforth, Anna W., Herrero, Mario, Rashid Sumaila, U., Aburto, Nancy J., Amuyunzu-Nyamongo, Mary, Barquera, Simon, Battersby, Jane, Beal, Ty, Bizzotto Molina, Paulina, Brusset, Emery, Cafiero, Carlo, Campeau, Christine, Caron, Patrick, Cattaneo, Andrea, Conforti, Piero, Davis, Claire, DeClerck, Fabrice A.J., Elouafi, Ismahane, Fabi, Carola, Gephart, Jessica A., Golden, Christopher D., Hendriks, Sheryl L., Huang, Jikun, Laar, Amos, Lal, Rattan, Lidder, Preetmoninder, Loken, Brent, Marshall, Quinn, Masuda, Yuta J., McLaren, Rebecca, Neufeld, Lynnette M., Nordhagen, Stella, Remans, Roseline, Resnick, Danielle, Silverberg, Marissa, Cullen, Maximo Torero, Tubiello, Francesco N., Vivero-Pol, Jose-Luis, Wei, Shijin, Moncayo, Jose Rosero
Publikováno v:
In Food Policy February 2022 107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.