Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Schneedorf, José Maurício"'
Publikováno v:
In Energy 1 October 2020 208
Autor:
Rodrigues, Kamila Leite, Araújo, Tomaz Henrique, Schneedorf, José Maurício, Ferreira, Cláudia de Souza, Moraes, Gabriel de Oliveira Isac, Coimbra, Rita Sinigaglia, Rodrigues, Maria Rita *
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2016 21:58-69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Biochemistry Education, Vol 15, Iss 0, Pp 155-161 (2017)
Revista de Ensino de Bioquímica; v. 15 (2017): REB: Especial eventos; 155-161
Revista de Enseñanza de Bioquímica; v. 15 (2017): REB: Especial eventos; 155-161
Journal of Biochemistry Education; v. 15 (2017): REB: Especial eventos; 155-161
Revista de Ensino de Bioquímica
Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular (SBBq)
instacron:SBBQM
Revista de Ensino de Bioquímica; v. 15 (2017): REB: Especial eventos; 155-161
Revista de Enseñanza de Bioquímica; v. 15 (2017): REB: Especial eventos; 155-161
Journal of Biochemistry Education; v. 15 (2017): REB: Especial eventos; 155-161
Revista de Ensino de Bioquímica
Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular (SBBq)
instacron:SBBQM
This work describes the construction of a biofuel cell from low-cost materials and their use in college and undergraduate practical classes. The system employs the baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae) as micro-organism responsible for the generat
Gastric antiulcer and anti-inflammatory activities of the essential oil from Casearia sylvestris Sw.
Autor:
Esteves, Iracema, Souza, Indira Ramos, Rodrigues, Marcelo, Cardoso, Luis Gustavo Vieira, Santos, Lourivaldo Silva, Sertie, Jayme Antonio Aboin, Perazzo, Fábio Ferreira, Lima, Leonardo Mandalho, Schneedorf, José Maurício, Bastos, Jairo Kennup, Carvalho, José Carlos Tavares *
Publikováno v:
In Journal of Ethnopharmacology 2005 101(1):191-196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bergmann, Rafaela Strada de Oliveira, Pereira, Maria Aparecida, Veiga, Sandra Maria Oliveira Moraes, Schneedorf, José Maurício, Oliveira, Nelma de Mello Silva, Fiorini, João Evangelista
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 30, Issue: 4, Pages: 1022-1026, Published: DEC 2010
Probiotics are supplementary foods developed by microbial strains that improve animal health beyond basic nutrition. Probiotics are consumed orally, regardless of being considered as normal inhabitants of the intestines, able to survive in enzimatic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::28e8c2d96eb91b29fb4ae468f9fa801d
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612010000400029&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612010000400029&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.