Zobrazeno 1 - 10
of 192
pro vyhledávání: '"Schnadt, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DunnGalvin, A., Roberts, G., Schnadt, S., Astley, S., Austin, M., Blom, W.M., Baumert, J., Chan, C.H., Crevel, R.W.R., Grimshaw, K.E.C., Kruizinga, A.G., Regent, L., Taylor, S., Walker, M., Mills, E.N.C.
Publikováno v:
Clinical and Experimental Allergy, 9, 49, 1191-1200
Food allergy is a major public health concern with avoidance of the trigger food(s) being central to management by the patient. Food information legislation mandates the declaration of allergenic ingredients; however, the labelling of the unintention
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::370dcf5418b5b1a05198430abff66777
http://resolver.tudelft.nl/uuid:eecab592-7b97-4b1a-8c38-4e21a67d9f2e
http://resolver.tudelft.nl/uuid:eecab592-7b97-4b1a-8c38-4e21a67d9f2e
Autor:
Dubois, A. E. J., Turner, P. J., Hourihane, J., Ballmer‐Weber, B., Beyer, K., Chan, C.‐H., Gowland, M. H., O'Hagan, S., Regent, L., Remington, B., Schnadt, S., Stroheker, T., Crevel, R. W. R.
Publikováno v:
Allergy
Quantitative risk assessment for food allergens has made considerable progress in recent years, yet acceptability of its outcomes remains stymied because of the limited extent to which it has been possible to incorporate severity as a variable. React
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::e8ea95db31a2674c68f52d9499056774
https://doi.org/10.5167/uzh-153109
https://doi.org/10.5167/uzh-153109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.