Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Schmitz, Gabriela Justamante Händel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schmitz, Gabriela Justamante Händel, de Magalhães Andrade, Jonathan, Valle, Teresa Losada, Labate, Carlos Alberto, do Nascimento, João Roberto Oliveira
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 4/27/2016, Vol. 64 Issue 16, p3293-3301, 9p
Autor:
Schmitz, Gabriela Justamante Händel1 (AUTHOR), Freschi, Luciano2 (AUTHOR), Ferrari, Renata Callegari2 (AUTHOR), Peroni-Okita, Fernanda Helena Gonçalves1 (AUTHOR), Cordenunsi-Lysenko, Beatriz Rosana1,3,4 (AUTHOR) hojak@usp.br
Publikováno v:
Scientia Horticulturae. Mar2022, Vol. 295, pN.PAG-N.PAG. 1p.
A mandioca (Manihot esculenta Crantz) é uma das principais culturas do mundo, havendo grande variabilidade genética. As variedades são classificadas com base na palatabilidade e toxicidade das raízes, em mansas ou doces e bravas ou amargas. Apesa