Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Schmiedchen Brigitta"'
Autor:
Miedaner Thomas, Hübner Marlen, Korzun Viktor, Schmiedchen Brigitta, Bauer Eva, Haseneyer Grit, Wilde Peer, Reif Jochen C
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 13, Iss 1, p 706 (2012)
Abstract Background Rye is an important European crop used for food, feed, and bioenergy. Several quality and yield-related traits are of agronomic relevance for rye breeding programs. Profound knowledge of the genetic architecture of these traits is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3da8e8b29e9746b894ae8f416ee6956d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Rye as an outcrossing crop is highly susceptible to ergot infection caused by Claviceps purpurea. It is ecologically the best solution to avoid the infection already in the field by growing resistant varieties. Aim of our study is the analysis of inh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::1dcd9a786027534d335c1a04967e87ab
http://orgprints.org/9419/
http://orgprints.org/9419/