Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Schmidt Timothy R"'
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 12, Iss 1, p 430 (2011)
Abstract Background The Bacillus cereus sensu lato group consists of six species (B. anthracis, B. cereus, B. mycoides, B. pseudomycoides, B. thuringiensis, and B. weihenstephanensis). While classical microbial taxonomy proposed these organisms as di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78ae9d0ded87441da58bcabc8d59360a
Autor:
Schmidt, Timothy R., Wildman, Derek E., Uddin, Monica, Opazo, Juan C., Goodman, Morris, Grossman, Lawrence I.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2005 May 01. 102(18), 6379-6384.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3375331
Autor:
Goldberg, Allon, Wildman, Derek E., Schmidt, Timothy R., Hüttemann, Maik, Goodman, Morris, Weiss, Mark L., Grossman, Lawrence I.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2003 May . 100(10), 5873-5878.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3147510
Publikováno v:
Copeia, 1998 Feb 01. 1998(1), 14-22.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1447697
Publikováno v:
The Southwestern Naturalist, 1994 Sep 01. 39(3), 241-248.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3671588
Autor:
Schmidt, Timothy R.
Publikováno v:
Copeia, 1994 Aug . 1994(3), 622-630.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1447178
Autor:
Schmidt, Timothy R., Gold, John R.
Publikováno v:
Copeia, 1995 Feb . 1995(1), 199-204.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1446815
Autor:
Schmidt, Timothy R., Gold, John R.
Publikováno v:
Copeia, 1993 Aug . 1993(3), 880-883.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1447258
Autor:
Schmidt, Timothy R.1, Doan, Jeffrey W.1,2, Goodman, Morris1,3, Grossman, Lawrence I.1 l.grossman@wayne.edu
Publikováno v:
Journal of Molecular Evolution. Aug2003, Vol. 57 Issue 2, p222-228. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.