Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Schmidt, Flavio Luis"'
Autor:
Pinto, Mariana Barreto Carvalhal, Vardanega, Renata, Náthia-Neves, Grazielle, de França, Pedro Renann Lopes, Kurozawa, Louise Emy, Meireles, Maria Angela A., Schmidt, Flavio Luis
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172
Publikováno v:
In Food Research International March 2023 165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Moraes, Ingrid Vieira Machado, Ribeiro, Paulo Riceli Vasconcelos, Schmidt, Flávio Luis, Canuto, Kirley Marques, Zocolo, Guilherme Julião, de Brito, Edy Sousa, Luo, Rensheng, Richards, Kristy M., Tran, Kevin, Smith, Robert E.
Publikováno v:
In Revista Brasileira de Farmacognosia March-April 2016 26(2):174-179
Autor:
Schmidt, Flavio Luis, 1967
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Alfredo de Almeida Vitali Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas. Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: Alimentos tipo "solid pack" são conhecidos como aqueles produtos particulados enlatados sob alto vácuo (25 pol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1291dad3a8e80bbe5e2c949416a08ead
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2000.201309
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2000.201309
Autor:
Pereira, Gerlandia da Silva, 1985, Leite, Thiago Soares, 1986, Schmidt, Flavio Luis, 1967, Cristianini, Marcelo, 1964, Bolini, Helena Maria André, 1961
Publikováno v:
Repositório da Produção Científica e Intelectual da Unicamp
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Agradecimentos: The authors acknowledge the University of Campinas, UNICAMP, and the National Council for Scientific and Technological Development, CNPq (140395/2014-8) Abstract: The use of the high pressure homogenizer has been studied in fruit juic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::67c7136f02d66202e0c0989e37b1506e
Autor:
Schmidt, Flávio Luís
Publikováno v:
In Microbiologia Industrial 2018:257-286
Publikováno v:
In Microbiologia Industrial 2018:19-44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.