Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Schmidt, D. G."'
Publikováno v:
Clinical & Experimental Allergy. Oct1995, Vol. 25 Issue 10, p1007-1017. 11p.
Autor:
Meger Wells, C. M., Mackie, T. R., Podgorsak, M. B., Holmes, M. A., Papanikolaou, N., Reckwerdt, P. J., Cygler, J. E., Rogers, D. W.O., Bielajew, A. F., Schmidt, D. G., Muehlenkamp, J. K.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1674::37a882b5b62d0f1d8426e37c15c60126
https://nrc-publications.canada.ca/eng/view/object/?id=54fbcccd-2a75-4815-ab58-2b81c0de5dea
https://nrc-publications.canada.ca/eng/view/object/?id=54fbcccd-2a75-4815-ab58-2b81c0de5dea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schmidt, D. G., Buchheimi, W.
Publikováno v:
Journal of Microscopy; 1992, Vol. 167 Issue 1, p105-121, 17p
Autor:
Schmidt, D. G., Buchheim, W.
Publikováno v:
Journal of Microscopy; 1982, Vol. 126 Issue 3, p347-351, 5p
Autor:
Schmidt, D. G.
Publikováno v:
Food Structure
Milk and dairy products have frequently been studied by transmission- and scanning electron microscopy. The specimen preparation procedure may considerably influence the final result, and formation of artefacts is frequently observed. In this respect
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::906712a590f52a165e2e5c17dcaeb508
https://digitalcommons.usu.edu/foodmicrostructure/vol1/iss2/6
https://digitalcommons.usu.edu/foodmicrostructure/vol1/iss2/6
Autor:
Schmidt, D. G., Stanley, L. L.
Publikováno v:
Journal of Criminal Law and Criminology (1931-1951), 1939 Nov 01. 30(4), 651-652.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1137008
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ChemInform; Dec1988, Vol. 19 Issue 51, pno-no, 1p
Autor:
Henstra, S., Schmidt, D. G.
Publikováno v:
The Science of Nature; May 1970, Vol. 57 Issue: 5 p247-247, 1p