Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Schmalbach, Katja"'
Autor:
Schmalbach, Katja
The female sex hormone 17beta-estradiol, produced naturally in the body, seems to play an important role in the development of breast cancer, since (i) it can be activated to reactive metabolites, which are known to damage DNA and (ii) the stimulatio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wunder, Juliane, Pemp, Daniela, Cecil, Alexander, Mahdiani, Maryam, Hauptstein, René, Schmalbach, Katja, Geppert, Leo N., Ickstadt, Katja, Esch, Harald L., Dandekar, Thomas, Lehmann, Leane
Publikováno v:
Archives of Toxicology; Feb2022, Vol. 96 Issue 2, p673-687, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pemp, Daniela, Schmalbach, Katja, Tschiggfrei, Karin, Soukup, Sebastian T., Hauptstein, René, Brückner, Lotta, Kleider, Carolin, Geppert, Leo N., Köllmann, Claudia, Kulling, Sabine, Dandekar, Thomas, Ickstadt, Katja, Eckert, Peter, Neshkova, Iva, Esch, Harald L., Lehmann, Leane
17β-estradiol contributes to breast cancer development by induction of proliferation and/or DNA adduct formation. Since beneficial and adverse effects of isoflavones are discussed extensively, their influence on estrogen levels and on fluxes of estr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::96369569e2086f1f3baed32c2300fc77
Autor:
Schmalbach, Katja
The female sex hormone 17beta-estradiol, produced naturally in the body, seems to play an important role in the development of breast cancer, since (i) it can be activated to reactive metabolites, which are known to damage DNA and (ii) the stimulatio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______713::47bbbfabb6e8717fe17c9573b393561f
https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:bvb:20-opus-109300
https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:bvb:20-opus-109300
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wunder, Juliane, Pemp, Daniela, Spielmann, Benjamin, Schmalbach, Katja, Cecil, Alexander, Hauptstein, René, Kleider, Carolin, Geppert, Leo N., Köllmann, Claudia, Eckert, Peter, Neshkova, Iva, Dandekar, Thomas, Esch, Harald L., Lehmann, Leane
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Mar2020 Supplement S1, Vol. 74, pS1-027-S1-027, 1p