Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Schleining, G."'
Autor:
Anal, A.K., Waché, Y., Louzier, V., Laurent, R., Mens, F., Avalllone, S., Mahakarnchanakul, W., Udompijitkul, P., Tantikitti, C., Nguyen, T.B.T., Thao, P.P., Nguyen, T.M.T., Nguyen, H.M.X., Thong, K., Seingheng, H., Schleining, G., Linder, L.F., Scippo, M.-L., Guidi, A.
Publikováno v:
In Food Control March 2020 109
Autor:
Farahnaky, A., Bakhshizadeh-Shirazi, Sh., Mesbahi, Gh., Majzoobi, M., Rezvani, E., Schleining, G.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies October 2013 20:182-190
Autor:
Pittia, P., Di Falco, G., Schleining, G., Tsaltas, D., Drausinger, J., Verker, R., Biesdorf, B., Medic, H., Lazaro-Mojica, J., Sabbatini, G., Salta, F.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3664::a6eefcdd4c13ecd2ce62a8ead323b898
http://hdl.handle.net/11575/111573
http://hdl.handle.net/11575/111573
Autor:
LIMPISOPHON, K.1 fagikrl@ku.ac.th, SCHLEINING, G.2
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2017 SpecialIssue, p152-156. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nunak, N.1, Schleining, G.1 Gerhard.Schleining@boku.ac.at
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Feb2006, Vol. 37 Issue 1, p80-93. 14p. 1 Diagram, 2 Charts, 6 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.