Zobrazeno 1 - 10
of 1 092
pro vyhledávání: '"Schlangen M"'
Autor:
Ma Y; Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., Schlangen M; Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., Potappel J; Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., Zhang L; Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., van der Goot AJ; Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands.
Publikováno v:
Journal of texture studies [J Texture Stud] 2023 Oct 19. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 19.
Autor:
Jenkins DW; Arizona College of Podiatric Medicine-Midwestern University Glendale, AZ, USA. Electronic address: djenki@midwestern.edu., Schlangen M; Submitted During Residency., Winski B; Submitted During Residency., Bolch C; Research and Sponsored Programs, Midwestern University, Glendale, AZ, USA.
Publikováno v:
Foot (Edinburgh, Scotland) [Foot (Edinb)] 2024 Jun; Vol. 59, pp. 102099. Date of Electronic Publication: 2024 May 13.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schlangen M; Office of the National Action League for People with Rare Diseases (NAMSE)., Heuing K; Office of the National Action League for People with Rare Diseases (NAMSE).
Publikováno v:
Journal of health monitoring [J Health Monit] 2023 Dec 13; Vol. 8 (4), pp. 7-16. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 13 (Print Publication: 2023).
Autor:
Schlangen M; Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, PO Box 17, 6700 AA, Wageningen, the Netherlands., Schlangen E; Microlab, Faculty of Civil Engineering and Geosciences, Delft University of Technology, Delft, the Netherlands., van der Goot AJ; Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, PO Box 17, 6700 AA, Wageningen, the Netherlands.
Publikováno v:
Current research in food science [Curr Res Food Sci] 2023 Aug 30; Vol. 7, pp. 100577. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 30 (Print Publication: 2023).
Autor:
Kleter, G.A., Banach, J.L., Dijkxhoorn, Y., Fischer, A.R.H., Kool, J., Giller, K.E., Oostewechel, R.J.A., Schlangen, M., Timmer, Ruud, van der Goot, A.J., van Rozen, K., Appel, M.J., Kok, M., van Koesveld, M.J., Verschoor, J.A., Achterbosch, T.J.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::443d685e068b04211bf2d9fca8928e40
https://research.wur.nl/en/publications/pulse-of-africa-exploring-west-african-soybean-cowpea-and-bambara
https://research.wur.nl/en/publications/pulse-of-africa-exploring-west-african-soybean-cowpea-and-bambara
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
[Rare diseases, digitization, and the National Action League for People with Rare Diseases (NAMSE)].
Autor:
Wessel T; Bundesministerium für Gesundheit, Friedrichstr. 108, 10117, Berlin, Deutschland. theda.wessel@bmg.bund.de., Heuing K; NAMSE Geschäftsstelle, Bonn, Deutschland., Schlangen M; NAMSE Geschäftsstelle, Bonn, Deutschland., Schnieders B; Bundesministerium für Gesundheit, Friedrichstr. 108, 10117, Berlin, Deutschland., Algermissen M; Bundesministerium für Gesundheit, Friedrichstr. 108, 10117, Berlin, Deutschland.
Publikováno v:
Bundesgesundheitsblatt, Gesundheitsforschung, Gesundheitsschutz [Bundesgesundheitsblatt Gesundheitsforschung Gesundheitsschutz] 2022 Nov; Vol. 65 (11), pp. 1119-1125. Date of Electronic Publication: 2022 Oct 14.