Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Schiffer, Simon"'
Autor:
Schiffer, Simon, Vannieuwenhuyse, Lara, Susianto, Chrisanty, Hartinger, Martin, Kulozik, Ulrich
Publikováno v:
In International Dairy Journal July 2021 118
Autor:
Schiffer, Simon, Matyssek, Andreas, Hartinger, Martin, Bolduan, Peter, Mund, Peter, Kulozik, Ulrich
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 15 March 2021 259
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 15 September 2020 247
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kürzl, Christian, Hartinger, Martin, Ong, Patrick, Schopf, Roland, Schiffer, Simon, Kulozik, Ulrich
Publikováno v:
Membranes; Sep2023, Vol. 13 Issue 9, p791, 18p
Autor:
Schiffer, Simon, Vannieuwenhuyse, Lara, Susianto, Chrisanty, Hartinger, Martin, Kulozik, Ulrich
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2021 121
Autor:
Schiffer, Simon, Adekunle, Bello Teslim, Matyssek, Andreas, Hartinger, Martin, Kulozik, Ulrich
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1090, p 1090 (2021)
Foods
Foods
During skim milk microfiltration (nominal pore size of 0.1 µm) at 10 °C, the whey protein purity in the permeate is reduced by an enhanced serum casein permeation, primarily of β-casein. To decrease casein permeation, the possibility of a pre-heat
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 4
Foods, Vol 10, Iss 822, p 822 (2021)
Volume 10
Issue 4
Foods, Vol 10, Iss 822, p 822 (2021)
Micellar casein and casein monomers in milk serum are in a dynamic equilibrium. At temperature below 15–20 °C a considerable amount of casein monomers, β-casein in particular, is released from the casein micelle into the aqueous serum phase. This
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.