Zobrazeno 1 - 10
of 374
pro vyhledávání: '"Scheurink, A J"'
Autor:
Boersma, Gretha J., Smeltzer, Michael D., Scott, Karen A., Scheurink, Anton J., Tamashiro, Kellie L., Sakai, Randall R.
Publikováno v:
In Physiology & Behavior 1 September 2017 178:126-133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kuckuck, Susanne, van der Valk, Eline S., Scheurink, Anton J. W., van der Voorn, Bibian, Iyer, Anand M., Visser, Jenny A., Delhanty, Patric J. D., van den Berg, Sjoerd A. A., van Rossum, Elisabeth F. C.
Publikováno v:
Obesity Reviews; Mar2023, Vol. 24 Issue 3, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guidotti, Stefano, Verstappen-Dumoulin, Berthe M. A. A. A., Jansen, Henk G., Aerts-Bijma, Anita T., van Vliet, Andre A., Scheurink, Antonius J, Meijer, Harro A. J., van Dijk, Gertjan
Publikováno v:
Rapid Communications in Mass Spectrometry, 30(1), 143-150. Wiley
RationaleThe doubly labelled water (DLW) method is a stable isotopic technique for measuring total energy expenditure (TEE). Saliva is the easiest sampling fluid for assessing isotopic enrichments, but blood is considered superior because of its rapi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::6ff95c0f7a2e85abab838005fe8f9bf2
https://research.rug.nl/en/publications/361af369-395a-491f-a293-5449577de79b
https://research.rug.nl/en/publications/361af369-395a-491f-a293-5449577de79b
Autor:
Jambor de Sousa, Ulrike L., Benthem, Lambertus, Arsenijevic, Denis, Scheurink, Anton J. W., Langhans, Wolfgang, Geary, Noni, Leonhardt, Monika, Geary, Nori
Publikováno v:
Physiology and Behavior, 89(3), 329-334. PERGAMON-ELSEVIER SCIENCE LTD
In several human and animal studies, medium-chain triglycerides decreased food intake more than did long-chain triglycerides. It is possible that faster uptake and metabolism of medium-chain fatty acids in the liver is responsible for this difference
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.