Zobrazeno 1 - 10
of 1 839
pro vyhledávání: '"Schepdael, A."'
Autor:
Abdelghani Mahmoudi, Ann Van Schepdael
Publikováno v:
Chemistry Journal of Moldova: General, Industrial and Ecological Chemistry, Vol 19, Iss 1, Pp 37-46 (2024)
New spectrophotometric methods have been developed for the determination of josamycin in pure and dosage forms based on charge transfer reactions. Method-A was based on the complexation reaction of 1,2-naphthoquinone-4-sulphonate with josamycin. Comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82ec646782fb4164971851123894371a
Autor:
Vanneste, Elias, Speleers, Quinten, Meyers, Anke, Krupianskaya, Karyna, Gillet, Annick, Croonenborghs, Bart, DeMent, Aaron, Haghedooren, Erik, Van Schepdael, Ann
Publikováno v:
In Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis 15 February 2025 254
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 25 January 2025 1741
Autor:
Tam Nguyen, Isabel Spriet, Charlotte Quintens, Lotte Vander Elst, Pham Thi Thanh Ha, Ann Van Schepdael, Erwin Adams
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 10, p 2039 (2024)
Although the addition of buffers provides improved stability to flucloxacillin (FLU) solutions, unbuffered solutions are often preferred in clinical practice. The first purpose of this study was to investigate whether a 50 mg/mL solution of FLU in no
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad7bc2133ead4a3a9f8ac044c27f1ac9
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 13, p 3166 (2024)
In this study, a liquid chromatographic method was developed for the fast determination of lincomycin, polymyxin and vancomycin in a preservation solution for transplants. A Kinetex EVO C18 (150 × 4.6 mm, 2.6 µm) column was utilized at 45 °C. Grad
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a93bd29ebaf74acb941746c87bfadef7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 11 October 2023 1708
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2023 17