Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Scharfenberger-Schmeer Maren"'
UV-C treatment: A non-thermal inactivation method for microbiological stabilisation of must and wine
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 56, p 02035 (2023)
UV-C treatment is discussed as an effective and efficient method to inactivate harmful microorganisms in wine and other viticultural products. In comparison to other stabilisation techniques, the application of UV-C is thought to be beneficial to red
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54d1148c39424a109d6c50f17cd25926
Autor:
Durner Dominik, Diesler Kathrin, Golombek Patricia, Kromm Lisa, Stahl Mario, Briviba Karlis, Scharfenberger-Schmeer Maren, Fischer Ulrich
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 02001 (2017)
The objective was to investigate the applicability of UV-C technology to inactivate yeasts and bacteria in must and wine. Experiments were carried out in vintage 2016 with Riesling musts of different quality containing their natural microflora. Yeast
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e47c3448e2f4d8296a2cca93997bcf8
Specific detecting Acetobacter aceti contamination in Wine using Anti-alcohol dehydrogenase nanobody
Autor:
Boonrod, Kajohn, Schwarz, Timothy, Reif, Daniela, Krczal, Gabriele, Rex, Friederike, Scharfenberger-Schmeer, Maren
Publikováno v:
In Food Control December 2024 166
Autor:
Umberath, Kim Marie, Mischke, Anna, Caspers-Weiffenbach, Rita, Backmann, Louis, Scharfenberger-Schmeer, Maren, Wegmann-Herr, Pascal, Schieber, Andreas, Weber, Fabian
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hirt, Benedikt, Fiege, Jaayke, Cvetkova, Svetlana, Gräf, Volker, Scharfenberger-Schmeer, Maren, Durner, Dominik, Stahl, Mario
Publikováno v:
In LWT 1 November 2022 169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Diesler, Kathrin, Golombek, Patricia, Kromm, Lisa, Scharfenberger-Schmeer, Maren, Durner, Dominik, Schmarr, Hans-Georg, Stahl, Mario R., Briviba, Karlis, Fischer, Ulrich
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies March 2019 52:291-304
Autor:
Backmann, Louis, Schmidtmann, Katharina, Wegmann-Herr, Pascal, Jürgens, Andreas, Scharfenberger-Schmeer, Maren
Publikováno v:
Microbiology Research; Jun2024, Vol. 15 Issue 2, p567-581, 15p