Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"Schar, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schar, M.1, Woods, C.2, Ooi, E. H.2,3, Athanasiadis, T.2,3, Ferris, L.4,5, Szczesniak, M. M.6, Cock, C.7, Omari, T.4,5,7 taher.omari@flinders.edu.au
Publikováno v:
Neurogastroenterology & Motility. May2018, Vol. 30 Issue 5, p1-1. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Speech, Language & Hearing; Mar2022, Vol. 25 Issue 1, p1-7, 7p
Autor:
Kristek, A., Schar, M. Y., Soycan, G., Alsharif, S., Kuhnle, G. G. C., Walton, G., Spencer, J. P. E.
Existing scientific data suggest that a high intake of wholegrain foods contributes to improved gut health and a reduced risk of cardiovascular disease. Wholegrain oats are rich in dietary fibre and an important source of many bioactive components, i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::f7a9c1d9746b7933ce48ef07bfd20f30
https://centaur.reading.ac.uk/80682/1/Kristek_et_al-2018-Nutrition_Bulletin.pdf
https://centaur.reading.ac.uk/80682/1/Kristek_et_al-2018-Nutrition_Bulletin.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wildman, John, Yuille, Duncan, Rogerson, Rowland, Wallace, H. J., Atkinson, E. C., Colley, Patricia J., Schar, M.
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1962 Feb 01. 1(5275), 402-403.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20356646
Autor:
Stohr M, Boz S, Schar M, Nguyen MT, Pignedoli CA, Passerone D, Schweizer WB, Thilgen C, Jung TA, Diederich F
Publikováno v:
ANGEWANDTE CHEMIE-INTERNATIONAL EDITION