Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Schaich, Karen M."'
Autor:
Schaich, Karen M.
Publikováno v:
Free Radical Research; Oct2024, Vol. 58 Issue 10, p517-564, 48p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saade, Carol, Annous, Bassam A., Gualtieri, Anthony J., Schaich, Karen M., Liu, LinShu, Yam, Kit L.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2018 47:110-119
Autor:
Saade, Carol, Annous, Bassam A., Gualtieri, Anthony J., Schaich, Karen M., Liu, Linshu, Yam, Kit L.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies October 2017 43:102-111
Publikováno v:
In Food Research International June 2012 47(1):1-5
Autor:
Farris, Stefano, Schaich, Karen M., Liu, LinShu, Cooke, Peter H., Piergiovanni, Luciano, Yam, Kit L.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2011 25(1):61-70
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology 2009 20(8):316-332
Autor:
Burgess, Brenda, Melis, Melania, Scoular, Katelyn, Driver, Michael, Schaich, Karen M., Keller, Kathleen L., Tomassini Barbarossa, Iole, Tepper, Beverly J.
Publikováno v:
Journal of Food Science
Previous studies demonstrate humans can detect fatty acids via specialized sensors on the tongue, such as the CD36 receptor. Genetic variation at the common single nucleotide polymorphism rs1761667 of CD36 has been shown to differentially impact the
Publikováno v:
Lipid Technology. Oct2017, Vol. 29 Issue 9/10, p91-96. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.