Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Schückel, J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pose, S., Ric-Varas, P., Schückel, J., Molina-Hidalgo, F.J., Blanco-Portales, Rosario, Muñoz-Blanco, J., Knox, P., Matas-Arroyo, Antonio Javier, Quesada-Felice, Miguel Angel, Mercado, J.A.
Publikováno v:
RIUMA. Repositorio Institucional de la Universidad de Málaga
instname
instname
Strawberry fruits greatly reduce their quality due to softening during ripening with economically important losses. Texture changes of fleshy fruits during ripening are mainly due to middle lamellae dissolution, cell-to-cell adhesion losses and wall
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::905ce237591a816ba522a15483b9aa39
https://hdl.handle.net/10630/18121
https://hdl.handle.net/10630/18121
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.