Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Schär, Manuel Y"'
Autor:
Soycan, Gulten, Schär, Manuel Y., Kristek, Angelika, Boberska, Joanna, Alsharif, Sarah N.S., Corona, Giulia, Shewry, Peter R., Spencer, Jeremy P.E.
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 September 2019 3
Autor:
Hazim, Sara, Curtis, Peter J, Schär, Manuel Y, Ostertag, Luisa M, Kay, Colin D, Minihane, Anne-Marie, Cassidy, Aedín *
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition March 2016 103(3):694-702
Autor:
Schär, Manuel Y, Curtis, Peter J, Hazim, Sara, Ostertag, Luisa M, Kay, Colin D, Potter, John F, Cassidy, Aedín
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition May 2015 101(5):931-938
Autor:
Schär, Manuel Y., Corona, Giulia, Soycan, Gulten, Dine, Clemence, Kristek, Angelika, Alsharif, Sarah N. S., Behrends, Volker, Lovegrove, Alison, Shewry, Peter R., Spencer, Jeremy P. E.
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research
Scope Wholegrain has been associated with reduced chronic disease mortality, with oat intake particularly notable for lowering blood cholesterol and glycemia. To better understand the complex nutrient profile of oats, we studied urinary excretion of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::92b7bf8539b31ae8bad701c0048871f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kristek, Angelika, Wiese, Maria, Heuer, Patrizia, Kosik, Ondrej, Schär, Manuel Y., Soycan, Gulten, Alsharif, Sarah, Kuhnle, Gunter G. C., Walton, Gemma, Spencer, Jeremy P. E.
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 3/14/2019, Vol. 121 Issue 5, p549-559, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schär MY; Department of Food and Nutritional Sciences, School of Chemistry, Food and Pharmacy, University of Reading, Reading, UK., Corona G; Health Sciences Research Centre, University of Roehampton, London, UK., Soycan G; Department of Food and Nutritional Sciences, School of Chemistry, Food and Pharmacy, University of Reading, Reading, UK., Dine C; Health Sciences Research Centre, University of Roehampton, London, UK., Kristek A; Department of Food and Nutritional Sciences, School of Chemistry, Food and Pharmacy, University of Reading, Reading, UK., Alsharif SNS; Department of Food and Nutritional Sciences, School of Chemistry, Food and Pharmacy, University of Reading, Reading, UK., Behrends V; Health Sciences Research Centre, University of Roehampton, London, UK., Lovegrove A; Rothamsted Research, Harpenden, UK., Shewry PR; Rothamsted Research, Harpenden, UK., Spencer JPE; Department of Food and Nutritional Sciences, School of Chemistry, Food and Pharmacy, University of Reading, Reading, UK.
Publikováno v:
Molecular nutrition & food research [Mol Nutr Food Res] 2018 Jan; Vol. 62 (2). Date of Electronic Publication: 2017 Dec 29.