Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Schär, Manuel"'
Autor:
Soycan, Gulten, Schär, Manuel Y., Kristek, Angelika, Boberska, Joanna, Alsharif, Sarah N.S., Corona, Giulia, Shewry, Peter R., Spencer, Jeremy P.E.
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 September 2019 3
Autor:
Hazim, Sara, Curtis, Peter J, Schär, Manuel Y, Ostertag, Luisa M, Kay, Colin D, Minihane, Anne-Marie, Cassidy, Aedín *
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition March 2016 103(3):694-702
Autor:
Schär, Manuel Y, Curtis, Peter J, Hazim, Sara, Ostertag, Luisa M, Kay, Colin D, Potter, John F, Cassidy, Aedín
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition May 2015 101(5):931-938
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schär, Manuel Y., Corona, Giulia, Soycan, Gulten, Dine, Clemence, Kristek, Angelika, Alsharif, Sarah N. S., Behrends, Volker, Lovegrove, Alison, Shewry, Peter R., Spencer, Jeremy P. E.
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research
Scope Wholegrain has been associated with reduced chronic disease mortality, with oat intake particularly notable for lowering blood cholesterol and glycemia. To better understand the complex nutrient profile of oats, we studied urinary excretion of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::92b7bf8539b31ae8bad701c0048871f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Menezes, Regina, Rodriguez-Mateos, Ana, Kaltsatou, Antonia, González-Sarrías, Antonio, Greyling, Arno, Giannaki, Christoforos, Andres-Lacueva, Cristina, Milenkovic, Dragan, Gibney, Eileen R, Dumont, Julie, Schär, Manuel, Garcia-Aloy, Mar, Palma-Duran, Susana Alejandra, Ruskovska, Tatjana, Maksimova, Viktorija, Combet, Emilie, Pinto, Paula
Publikováno v:
Nutrients, vol 9, iss 2
Several epidemiological studies have linked flavonols with decreased risk of cardiovascular disease (CVD). However, some heterogeneity in the individual physiological responsestotheconsumptionofthesecompoundshasbeenidentified.Thismeta-analysisaimedto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::ef5026c4036e754fd1d78bd84c936c77
https://escholarship.org/uc/item/4325g22k
https://escholarship.org/uc/item/4325g22k
Autor:
Menezes, Regina, Rodriguez-Mateos, Ana, Kaltsatou, Antonia, González-Sarrías, Antonio, Greyling, Arno, Giannaki, Christoforos, Andres-Lacueva, Cristina, Gibney, Eileen R, Dumont, Julie, Schär, Manuel, Garcia-Aloy, Mar, Durán, Susana, Ruskovska, Tatjana, Maksimova, Viktorija, Combet, Emilie, Pinto, Paula
Cardiovascular diseases (CVD) continue to be the leading cause of morbidity and mortality in most developed countries [1]. Several epidemiological studies have linked flavonols with decreased risk of stroke [2] and CVD [3], whilst human intervention
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2788::051b99ce7cf4f5663723ab3273673808
http://eprints.ugd.edu.mk/16299/
http://eprints.ugd.edu.mk/16299/
Autor:
Kristek, Angelika, Wiese, Maria, Heuer, Patrizia, Kosik, Ondrej, Schär, Manuel Y., Soycan, Gulten, Alsharif, Sarah, Kuhnle, Gunter G. C., Walton, Gemma, Spencer, Jeremy P. E.
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 3/14/2019, Vol. 121 Issue 5, p549-559, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.