Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Scarpellini R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Scarpellini R, Troia R, Giunti M, Mondo E, Giacometti F, Savini F, Tumietto F, Dondi F, Magagnoli I, Pisoni L, Cola V, Balboni A, Battilani M, Piva S
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::57be990a1364773b6b6630b31bc63cb5
http://hdl.handle.net/11585/856968
http://hdl.handle.net/11585/856968
Autor:
Tomasello F., Pollesel M., Mondo E., Savini F., Scarpellini R., Giacometti F., Lorito L., Tassinari M., Cuomo S., Piva S., Serraino A., TASSINARI, MARCO
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety
Italian Journal of Food Safety, Vol 10, Iss 3 (2021)
Italian Journal of Food Safety, Vol 10, Iss 3 (2021)
Alkaline electrolyzed water (REW) is known for its cleaning action. The aim of this work was to assess REW effectiveness in reducing microbial load on surfaces intended for contact with food. Stainlesssteel surfaces were experimentally contaminated,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8d421cf36d99edc0042d6e5da2093dcc
https://hdl.handle.net/11585/850540
https://hdl.handle.net/11585/850540
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.