Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Scarpari, Marzia"'
Autor:
Sobolev, Anatoly P., Mannina, Luisa, Capitani, Donatella, Sanzò, Gabriella, Ingallina, Cinzia, Botta, Bruno, Fornarini, Simonetta, Crestoni, Maria Elisa, Chiavarino, Barbara, Carradori, Simone, Locatelli, Marcello, Giusti, Anna Maria, Simonetti, Giovanna, Vinci, Giuliana, Preti, Raffaella, Toniolo, Chiara, Reverberi, Massimo, Scarpari, Marzia, Parroni, Alessia, Abete, Lorena, Natella, Fausta, Di Sotto, Antonella
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 July 2018 255:120-131
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Scarpari, Marzia1, Reverberi, Massimo1 massimo.reverberi@uniroma1.it, Parroni, Alessia1, Scala, Valeria2, Fanelli, Corrado1, Pietricola, Chiara1, Zjalic, Slaven3, Maresca, Vittoria4, Tafuri, Agostino5, Ricciardi, Maria R.5, Licchetta, Roberto5, Mirabilii, Simone5, Sveronis, Aris6, Cescutti, Paola6, Rizzo, Roberto6
Publikováno v:
PLoS ONE. 8/22/2017, Vol. 12 Issue 8, p1-22. 22p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Scarpari, Marzia1 marzia.scarpari@uniroma1.it, Bello, Cristiano2 cristiano.bello@tin.it, Pietricola, Chiara1 chiara.pietricola@live.it, Zaccaria, Marco1 marco.zaccaria@uniroma1.it, Bertocchi, Luigi2 luigi.bertocchi@izsler.it, Angelucci, Alessandra2 alessandra.angelucci@izsler.it, Ricciardi, Maria Rosaria3 mariarosaria.ricciardi@uniroma1.it, Scala, Valeria1 valeria.scala@uniroma1.it, Parroni, Alessia1 alessia.parroni@uniroma1.it, Fabbri, Anna A.1 adele.fabbri@uniroma1.it, Reverberi, Massimo1 massimo.reverberi@uniroma1.it, Zjalic, Slaven4 slazjl@libero.it, Fanelli, Corrado1 corrado.fanelli@uniroma1.it
Publikováno v:
Toxins. Dec2014, Vol. 6 Issue 12, p3426-3437. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Aspergillus flavus is a well-known ubiquitous fungus able to contaminate, both in pre- and postharvest period, different feed and food products. During their growth, these fungi can synthesize aflatoxins, secondary metabolites highly hazardous for an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::cbb67661a0af1b26d5e4107b3b18aac6
https://www.bib.irb.hr/1029174
https://www.bib.irb.hr/1029174
Autor:
Lončar, Jelena, Parroni, Alessia, Cescutti, Paola, Rizzo, Roberto, Scarpari, Marzia, Pietricola, Chiara, Reverberi, Massimo, Zjalić, Slaven, Fanelli, Corrado
Food and feed safety, due to their direct influence on human health, becomes every day the more and more important issue. The awareness that different chemicals, largely used in agriculture to control pests, could present both environmental problems
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::ff343bd4339ccd1465eb609b82bd8de6
https://www.bib.irb.hr/1132102
https://www.bib.irb.hr/1132102
Autor:
Lončar, Jelena, Parroni, Alessia, Cescutti, Paola, Rizzo, Roberto, Scarpari, Marzia, Pietricola, Chiara, Reverberi, Massimo, Zjalić, Slaven, Fanelli, Corrado
Mycotoxins are secondary metabolites produced by fungi toxic for humans and animals. Due to their toxicity, the legislations of almost all the countries have limited the concentration of most important mycotoxins in food and feed commodities. The awa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::486ee6a84adc406dd613c0a32f286497
https://www.bib.irb.hr/1132544
https://www.bib.irb.hr/1132544