Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Scarano, Luciano"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matera, Attilio, Altieri, Giuseppe, Genovese, Francesco, Scarano, Luciano, Genovese, Giuseppe, Pinto, Paola, Rashvand, Mahdi, Elshafie, Hazem S., Ippolito, Antonio, Mincuzzi, Annamaria, Di Renzo, Giovanni Carlo
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Apr2024, Vol. 14 Issue 7, p2871, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matera, Attilio, Altieri, Giuseppe, Genovese, Francesco, Genovese, Giuseppe, Scarano, Luciano, Di Renzo, Giovanni Carlo
La crescente attenzione da parte del consumatore verso il ruolo che riveste l’alimentazione nella salvaguardia della salute ha consentito di inserire l’olio extra vergine d’oliva tra gli alimenti con un elevato significato funzionale e salutist
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e431e53aab3617fb6296d12aac178113
Autor:
Matera Attilio, Altieri Giuseppe, Genovese Francesco, Scarano Luciano, Genovese Giuseppe, Di Renzo Giovanni Carlo
Publikováno v:
Journal of the science of food and agricultureREFERENCES.
The postharvest management of fresh figs is a susceptible phase that could impair the quality standards. Given the high perishability, their marketing is limited to around the production areas using open punnets and when marketed non-locally the use
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.