Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"Scallop (Patinopecten yessoensis)"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 123, Iss , Pp 106569- (2024)
We discovered that the phospholipids present in the internal organs of scallops (Patinopecten yessoensis), which are primarily composed of glycerophospholipids and ceramide 2-aminoethylphosphonate (CAEP), reduced the serum and liver cholesterol conte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c75b9ca73f8b40ba9b97e0b93fc63deb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 9 (2022)
Worldwide, the bivalve aquaculture industry has realized or recognized the potential gains from selective breeding programs using phenotypic and pedigree data. Yesso scallop Patinopecten yessoensis are among the most important commercial shellfish in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fef1b0bf8f44fac98b5ca6ecc958faf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
In this study, we successfully prepared scallop oil (SCO), which contains high levels of phospholipids (PL) and eicosapentaenoic acid (EPA), from the internal organs of the Japanese giant scallop (Patinopecten yessoensis), one of the most important u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a8cca553f21472aa913adf221802beb
Autor:
Liqing Zhou, Zhihong Liu, Yinghui Dong, Xiujun Sun, Biao Wu, Tao Yu, Yanxin Zheng, Aiguo Yang, Qing Zhao, Dan Zhao
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 20, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
Abstract Background The Yesso scallop, Patinopecten (Mizuhopecten) yessoensis, is a commercially important bivalve in the coastal countries of Northeast Asia. It has complex modes of sex differentiation, but knowledge of the mechanisms underlying thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1da20941a0174fb6a1a1cee894eace8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koki Sugimoto, Toshifumi Tanizaki, Eito Shimizu, Ryota Hosomi, Kenji Fukunaga, Munehiro Yoshida, Takeya Yoshioka, Koretaro Takahashi
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 6, p 691 (2020)
Internal organs of discarded scallops are rich in omega-3 polyunsaturated fatty acids, but it is not used as a food ingredient due to the presence of toxic substances. Recently, our research team prepared high-quality scallop oil (SCO) from the inter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01078c7937ca4f0dafff78b1f611e842
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.