Zobrazeno 1 - 10
of 820
pro vyhledávání: '"Scalding temperature"'
Autor:
Bjørgan, Beate, Varela, Paula, Olsen, Kari, Abdelghani, Ahmed, Johansen, Anne-Grethe, Skeie, Siv B.
Publikováno v:
In International Dairy Journal December 2023 147
Autor:
Manjankattil, Shijinaraj *, Nair, Divek V.T. *, Peichel, Claire *, Noll, Sally *, Johnson, Timothy J., Cox, Ryan B. *, Donoghue, Annie M., Kollanoor Johny, Anup
Publikováno v:
In Poultry Science November 2021 100(11)
Autor:
Shijinaraj Manjankattil, Divek V.T. Nair, Claire Peichel, Sally Noll, Timothy J. Johnson, Ryan B. Cox, Annie M. Donoghue, Anup Kollanoor Johny
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 11, Pp 101421- (2021)
ABSTRACT: The antimicrobial efficacy of caprylic acid (CA), a medium-chain fatty acid, against multidrug-resistant Salmonella Heidelberg (MDR SH) on chicken drumsticks in a soft-scalding temperature-time setup was investigated. Based on the standardi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/875f7fc1d37d47f79032771e3d3a781e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ogunnowo, O. A.1 walex084@yahoo.com, Adisa, A. F.1, Adepoju, V. O.1, Dairo, O. U.1, Ismaila, S. O.2, Babalola, A. A.3
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. Mar2024, Vol. 26 Issue 1, p241-248. 8p.
Autor:
Thomas Berger, Susann Meier, Jörg Hummerjohann, Ernst Jakob, Hans-Ulrich Graber, Livia Schwendimann
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 83:1822-1828
To reduce the number of cheese with potential Staphylococcus aureus contamination reaching consumers, European legislation has stipulated that all cheese must be tested for coagulase-positive staphylococci (CPS) at the point in production when number
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erica Rut Hynes, Carina Viviana Bergamini, Facundo Cuffia, Leila Pozza, Luciana Maria Costabel, Mario César Candioti
Publikováno v:
Journal of Dairy Research. 82:375-384
In this work, we studied the influence of the type of coagulant enzyme and the curd scalding temperature on the proteolysis and residual coagulant and plasmin activities of a cooked cheese, Reggianito, in the interest of reducing ripening time. A two
Publikováno v:
Dairy Science & Technology (EDP Sciences). Jan2010, Vol. 90 Issue 1, p99-109. 11p.
Publikováno v:
SSRN Electronic Journal.