Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Sayeed Rukhsaar"'
Publikováno v:
In Heliyon December 2020 6(12)
Autor:
Bilal Ahmad Ashwar, Faiza Jhan, Touseef Ahmed Wani, Mudasir Ahmad, Umar Shah, Sayeed Rukhsaar, Adil Gani
Publikováno v:
Food biopolymers: Structural, functional and nutraceutical properties ISBN: 9783030270605
With the increasingly extensive research on starch, its use in food, pharmaceutical and cosmetic industries has widely increased. This chapter summarizes the applications of starch towards edible films and coatings, the film forming abilities and rec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7836a6c7c0cecd9eee50715154a21a8e
https://doi.org/10.1007/978-3-030-27061-2_4
https://doi.org/10.1007/978-3-030-27061-2_4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.