Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Say, Dilek"'
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Jan-Mar2024, Vol. 74 Issue 1, p64-74. 11p.
Autor:
Say, Dilek
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Nov2024, Vol. 61 Issue 11, p2166-2176, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Say, Dilek1 (AUTHOR) dsay@cu.edu.tr, Saydam, İbrahim Başar2 (AUTHOR), Güzeler, Nuray3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2022, Vol. 46 Issue 12, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. 2020, Vol. 70 Issue 4, p313-324. 12p.
Publikováno v:
Conference Proceedings of the International Symposium on Innovative Technologies in Engineering & Science. 2017, p463-470. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Say, Dilek
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jun2022, Vol. 59 Issue 6, p2469-2478, 10p
Publikováno v:
Issue: 16 32-40
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Goose breeding in the World and Turkey, remained behind the growth levels due to low relative to other poultry. However, the significant nutritional value of goose meat, the high protein level, low cholesterol content, the rich vitamin value of the l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::399370ceaca07bbe2bf85c95df71e956
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/45333/565364
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/45333/565364
Autor:
SAY, Dilek1 dsay@cu.edu.tr, SOLTANİ, Mostafa2 soltanimostafa1980@gmail.com, GÜZELER, Nuray3 nsahan@cu.edu.tr
Publikováno v:
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences. 2015, Vol. 21 Issue 9, p428-432. 5p.