Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Saxena Roheeni"'
Autor:
Bozdagi Ozlem, Sakurai Takeshi, Papapetrou Danae, Wang Xiaobin, Dickstein Dara L, Takahashi Nagahide, Kajiwara Yuji, Yang Mu, Katz Adam M, Scattoni Maria, Harris Mark J, Saxena Roheeni, Silverman Jill L, Crawley Jacqueline N, Zhou Qiang, Hof Patrick R, Buxbaum Joseph D
Publikováno v:
Molecular Autism, Vol 1, Iss 1, p 15 (2010)
Abstract Background SHANK3 is a protein in the core of the postsynaptic density (PSD) and has a critical role in recruiting many key functional elements to the PSD and to the synapse, including components of α-amino-3-hydroxyl-5-methyl-4-isoxazole-p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d808fe70278469f920a71a447d6ced6
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 15 February 2023 1217
Publikováno v:
In Toxicology 15 June 2021 457
Autor:
Saxena, Roheeni, Liu, Xinhua, Navas-Acien, Ana, Parvez, Faruque, LoIacono, Nancy J., Islam, Tariqul, Uddin, Mohammed Nasir, Ilievski, Vesna, Slavkovich, Vesna, Balac, Olgica, Graziano, Joseph H., Gamble, Mary V.
Publikováno v:
In Environmental Research April 2021 195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saxena, Roheeni
Background: Environmental exposure to inorganic arsenic (InAs) is a considerable worldwide problem, and over 57 million people in Bangladesh have been chronically exposed to arsenic-contaminated drinking water. Ingested inorganic arsenic (InAs) under
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annual Review of Nutrition; 2018, Vol. 38, p401-429, 25p