Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Sawinska Z"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Majchrzak, L.1 eszmaj@up.poznan.pl, Sawinska, Z.1, Natywa, M.2, Skrzypczak, G.1, Głowicka-Wołoszyn, R.3
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science & Technology. 2016 Supplementary Issue, Vol. 18, p1871-1881. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kowalczewski Przemysław Łukasz, Zembrzuska Joanna, Drożdżyńska Agnieszka, Smarzyński Krzysztof, Radzikowska Dominika, Kieliszek Marek, Jeżowski Paweł, Sawinska Zuzanna
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 19, Iss 1, Pp 1225-1232 (2021)
The results of studies published in recent years indicate the broad biological activity of potato juice (PJ), which is a byproduct of the starch production process. Among the most frequently described activities are anti-inflammatory, antioxidant, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62c56772517f416693ed4d2365529db7