Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Sawale, Pravin Digambar"'
Autor:
Sawale, Pravin Digambar, Patil, Girdhari Ramdas, Hussain, Shaik Abdul, Singh, Ashish Kumar, Singh, Ram Ran Bijoy
Publikováno v:
In Food Bioscience September 2017 19:142-148
Autor:
Sawale, Pravin Digambar1 pravins92@gmail.com, Patil, Girdhari Ramdas2, Hussain, Shaik Abdul2, Singh, Ashish Kumar2, Singh, Ram Ran Bijoy2
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017, Vol. 20 Issue 12, p3170-3178. 9p. 1 Color Photograph, 1 Diagram, 1 Chart, 4 Graphs.
Publikováno v:
Approaches in Poultry, Dairy & Veterinary Sciences. 2
Autor:
Sawale, Pravin Digambar1, Singh, Ram Ran Bijoy1, Kapila, Suman1, Arora, Sumit1, Rastogi, Subha2, Rawat, Ajay Kumar Singh2
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. May2013, Vol. 66 Issue 2, p202-206. 5p. 1 Chart, 1 Graph.
Publikováno v:
Food and Agricultural Immunology. 25:443-452
Eighteen healthy male Swiss albino mice of specific weight (25–30g) were randomly divided into three groups of six animals each and given specific diets for a period 28 days. Group A was given normal synthetic diet (NSD) and milk; Group B: NSD and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sawale, Pravin Digambar, Pothuraju, Ramesh, Abdul Hussain, Shaik, Kumar, Anuj, Kapila, Suman, Patil, Girdhari Ramdas
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Mar2016, Vol. 96 Issue 4, p1380-1385, 6p
Autor:
Kanyaiya, Moharkar1 (AUTHOR), Digambar, Sawale Pravin2 (AUTHOR), Arora, Sumit1 (AUTHOR), Kapila, Suman3 (AUTHOR) suman_ndri@yahoo.com, Singh, R.R.B4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food & Agricultural Immunology. Sep2014, Vol. 25 Issue 3, p443-452. 10p.
Autor:
Birendra kumar Mishra
Dairy and food product processing sector improves the quality aspects through value addition which is the standard orientation for the overall improvement of efficiency and product quality. The objective of this book is provide a references sourcrs f