Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Savoldelli S."'
Publikováno v:
Journal of Entomological & Acarological Research. 2019, Vol. 51 Issue 1, p27-32. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Insects 11 (2020): 1–11. doi:10.3390/insects11090623
info:cnr-pdr/source/autori:Savoldelli S.; Jucker C.; Peri E.; Arif M.A.; Guarino S./titolo:Necrobia rufipes (De geer) infestation in pet food packaging and setup of a monitoring trap/doi:10.3390%2Finsects11090623/rivista:Insects/anno:2020/pagina_da:1/pagina_a:11/intervallo_pagine:1–11/volume:11
Insects
Insects, Vol 11, Iss 623, p 623 (2020)
info:cnr-pdr/source/autori:Savoldelli S.; Jucker C.; Peri E.; Arif M.A.; Guarino S./titolo:Necrobia rufipes (De geer) infestation in pet food packaging and setup of a monitoring trap/doi:10.3390%2Finsects11090623/rivista:Insects/anno:2020/pagina_da:1/pagina_a:11/intervallo_pagine:1–11/volume:11
Insects
Insects, Vol 11, Iss 623, p 623 (2020)
Simple Summary Necrobia rufipes (Coleoptera: Cleridae) is an emerging pest of pet food stores. Information on infestation modalities for this pest is absent and specific monitoring tools are missing. In this paper, the adults’ and larvae’s abilit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::22a4d0a77a1f622cab20d67715964de3
http://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-85090556317&origin=inward
http://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-85090556317&origin=inward
Autor:
Jucker, C., Belluco, S., Oddon, S. Bellezza, Ricci, A., Bonizzi, L., Lupi, D., Savoldelli, S., Biasato, I., Caimi, C., Mascaretti, A., Gasco, L.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::031f02251e68e53790b0ad161e73055b
http://hdl.handle.net/2318/1821582
http://hdl.handle.net/2318/1821582
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2016, Vol. 28 Issue 3, p440-447. 8p.