Zobrazeno 1 - 10
of 304
pro vyhledávání: '"Saville, B."'
Publikováno v:
BioResources, Vol 1, Iss 2, Pp 257-269 (2006)
Microbial modification of starch with Ophiostoma spp. was investigated, with the purpose of developing a novel packaging material for the food or pharmaceutical industries. Various starch sources, such as tapioca, potato, corn, rice and amylopectin w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82c24878aa074cb185e0ac58e15330d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saville, B. F.
Optimum working heights were determined for domestic kitchen tasks carried out at a sink, worktop and cooker by 24 subjects drawn from each of the 2.5th. 50th and 97.5th percentile stature groups representative of British women. Four independent asse
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.587859
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Philosophical Transactions of the Royal Society of London. Series A, Mathematical and Physical Sciences, 1980 Jan . 294(1411), 483-485.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/36372
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.