Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Savić Gajić, Ivana M."'
Autor:
Savic Gajic, Ivana M., Savic, Ivan M.
Publikováno v:
In Carbon Resources Conversion March 2023 6(1):20-26
Autor:
Savić Gajić, Ivana M.1 (AUTHOR) savicivan@tf.ni.ac.rs, Savić, Ivan M.1 (AUTHOR), Svirčev, Zorica2,3 (AUTHOR) savicivana@tf.ni.ac.rs
Publikováno v:
Polymers (20734360). Jun2023, Vol. 15 Issue 12, p2592. 13p.
Publikováno v:
Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 15, p2333, 13p
Autor:
Savić Gajić, Ivana M., Savić, Ivan M., Ivanovska, Aleksandra M., Vunduk, Jovana D., Mihalj, Ivana S., Svirčev, Zorica B.
Publikováno v:
Marine Drugs; Jun2024, Vol. 22 Issue 6, p280, 23p
Publikováno v:
Biologica Nyssana. Dec2022, Vol. 13 Issue 2, p119-128. 10p.
Autor:
Boškov, Ivana A., Savić, Ivan M., Grozdanić Stanisavljević, Nađa Đ., Kundaković-Vasović, Tatjana D., Radović Selgrad, Jelena S., Savić Gajić, Ivana M.
Publikováno v:
Polymers (20734360); Mar2024, Vol. 16 Issue 5, p688, 20p
Autor:
Savić-Gajić, Ivana M., Savić, Ivan M., Cekić, Nebojša D., Đorđević, Dragica, Bogićević, Marina
Publikováno v:
Advanced Technologies (2022) 11(1):22-31
The object of this paper was to utilize the plum seed oil for the preparation of the topical formulation for skin care since it can improve elasticity and prevent accelerated skin aging. Soxhlet extraction of plum seed oil was performed using n-hep-t
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 69, Iss 6, Pp 679-687 (2015)
New, simple, cost effective, accurate and reproducible RP-HPLC method was developed and validated for the quantification of trans-resveratrol in the extracts of grape exocarp and seeds. The method has proved to be simpler and faster than available
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00274ed06fb94375887bee6638ab7a28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.