Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Savić, Saša"'
Autor:
Utvić Stefana R., Jakšić Darko D., Savić Saša R., Petrović Sanja M., Ristić Miloš P., Vidanović Zlata M., Mošić Ivana S.
Publikováno v:
Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke, Vol 2024, Iss 147, Pp 81-93 (2024)
The autochthonous, i.e. local, red wine variety Prokupac is one of the most important varieties in Serbia. In the past, this variety was the leading one in the largest number of wine-growing areas of our country. The Prokupac variety is currently
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c7ac188e3f046069340a7550c910ab0
Autor:
Đoković, Jelena B., Demisli, Sortiria, Savić, Sanela M., Savić, Saša R., Randjelović, Danijela V., Marković, Bojan D., Pantelić, Ivana, Mitrović, Jelena R., Stanković, Tijana, Papadimitrou, Vassiliki, Xenakis, Aristotelis, Savić, Snežana D.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 June 2024 404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mitrović, Jelena, Nikolić, Nada, Karabegović, Ivana, Savić, Saša, Petrović, Sanja, Pešić, Mirjana, Šimurina, Olivera
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Aug2024, Vol. 18 Issue 8, p6618-6626, 9p
The effect of extraction techniques on the mineral content of black pepper fruit ethanolic extracts.
Autor:
Milenković, Aleksandra, Petrović, Sanja, Savić, Saša, Stanojević, Jelena, Stanojević, Ljiljana
Publikováno v:
Biologica Nyssana; Jun2024, Vol. 15 Issue 1, p29-35, 7p
Publikováno v:
Scientific Technical Review, Vol 69, Iss 1, Pp 10-15 (2019)
In order to enhance the penetration capability of the shaped charge jet, different liner forms are used. These modifications help to increase the jet tip velocity, as well as to improve the distribution of the kinetic energy. AUTODYN software is used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43e396f044954968a9e50dfd57be6449
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Đurović, Saša, Pavlić, Branimir, Šorgić, Saša, Popov, Saša, Savić, Saša, Petronijević, Mirjana, Radojković, Marija, Cvetanović, Aleksandra, Zeković, Zoran
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2017 32:18-26
Publikováno v:
Catalysis Letters; Dec2023, Vol. 153 Issue 12, p3605-3619, 15p