Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Savić, Aleksandar G."'
Autor:
Savic, Aleksandar G., Guidetti, Roberto, Turi, Ana, Pavicevic, Aleksandra, Giovannini, Ilaria, Rebecchi, Lorena, Mojovic, Milos
Publikováno v:
Physiological and Biochemical Zoology: Ecological and Evolutionary Approaches, 2015 Jul 01. 88(4), 451-454.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1086/681031
Autor:
Jovanović, Katarina K., Savić, Aleksandar G., Janković, Radmila, Radulović, Siniša, Spasić, Sladjana Z., Radotić, Ksenija
Publikováno v:
In Medical Hypotheses April 2013 80(4):376-379
Autor:
Savić, Aleksandar G.1, Zivković, Suzana2, Jovanović, Katarina K.3, Duponchel, Ludovic1, Kopriva, Ivica4
Publikováno v:
Journal of Chemometrics. Oct2015, Vol. 29 Issue 10, p521-527. 7p.
Autor:
Savić, Aleksandar G.
Publikováno v:
Универзитет у Београду
Спектри спин адуката спинског хватача DEPMPO омогућавају препознавање више типова слободних радикала. Са усложњавањем спектара, њихова ан
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::b4f4f6b6526068a39366f7c42dff7bc2
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_4225
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_4225
Autor:
Nikolić, Milos MN, Marković, Tatjana, Mojović, Milos D, Pejin, Boris, Savić, Aleksandar G, Perić, Tamara O, Marković, Dejan Lj, Stević, Tatjana R, Soković, Marina
Publikováno v:
Industrial Crops and Products
The aim of this study was to examine chemical composition and biological activity of Gaultheria procumbens L essential oil (EO) against food spoilage and oral microorganisms. The components of EO were identified by GC-MS. Antimicrobial activity was d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=radar_______::c928025f311357a89186ddde52de5beb
http://ibiss-r.rcub.bg.ac.rs/123456789/982
http://ibiss-r.rcub.bg.ac.rs/123456789/982
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.