Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Saunder, Bev"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
12
pro vyhledávání:
'"Saunder, Bev"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
WJEC Level 1/2 Vocational Award in Hospitality and Catering Welsh Language Edition. [elektronicky zdroj]
Autor:
Saunder, Bev
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
My Revision Notes : WJEC Level 1/2 Vocational Award in Hospitality and Catering, Second Edition. [elektronicky zdroj]
Autor:
Saunder, Bev
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
WJEC Level 1/2 Vocational Award in Hospitality and Catering. [elektronicky zdroj]
Autor:
Saunder, Bev
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
AQA GCSE Food Preparation and Nutrition : Exam Practice Papers with Sample Answers. [elektronicky zdroj]
Autor:
Saunder, Bev
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
AQA GCSE Food Preparation and Nutrition Exam Question Practice Workbook. elektronicky zdroj
Autor:
Saunder, Bev
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
My Revision Notes : WJEC Level 1/2 Vocational Award in Hospitality and Catering. [elektronicky zdroj]
Autor:
Saunder, Bev
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
AQA GCSE Food Preparation and Nutrition Second Edition. [elektronicky zdroj]
Autor:
Tull, Anita
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
NCFE CACHE Level 2 Extended Diploma in Health and Social Care. [elektronicky zdroj]
Autor:
Rasheed, Elizabeth
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
Exploring Food and Nutrition for Key Stage 3. [elektronicky zdroj]
Autor:
Mackey, Yvonne
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 10
10
Kniha
My Revision Notes : AQA GCSE Food Preparation and Nutrition. [elektronicky zdroj]
Autor:
Mackey, Yvonne
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
Další »
[2]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
11
Knihy
11
Electronic Resources
Předmět
2
caterers and catering
2
hospitality industry
1
comida
1
economia domestica
1
educacion de la mujer
1
familia
1
food
1
food-juvenile literature
1
hogar
1
lengua inglesa
1
medical care
1
medios de ensenanza
1
nutricion
1
proyecto bilingue
1
salud
1
social service
Vydavatel
11
hodder education group
1
london : hodder education, 2009
Zdroj
11
Vybrané kolekce e-knih
1
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......