Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"Saucier Cédric"'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2025 137 Part A
Publikováno v:
OENO One, Vol 28, Iss 4, Pp 319-336 (1994)
Les auteurs proposent une nouvelle technique d'estimation du degré de polymérisation des tanins du raisin et du vin, utilisant un aldéhyde spécifique des structures phénoliques renfermant des noyaux phloroglucinols ; la ρ-dimethylaminocinnamald
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2703cfccaaac400c8a85ea09ad2c5135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benbouguerra, Nawel, Hornedo-Ortega, Ruth, Garcia, François, El Khawand, Toni, Saucier, Cédric, Richard, Tristan
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology June 2021 112:362-381
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Capozzi, Adriana1,2 (AUTHOR), Saucier, Cédric2 (AUTHOR), Bisbal, Catherine1 (AUTHOR) catherine.bisbal@inserm.fr, Lambert, Karen1 (AUTHOR) catherine.bisbal@inserm.fr
Publikováno v:
Molecules. Oct2022, Vol. 27 Issue 19, p6594. 25p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.