Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Sato, Katsuyuki"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Carbohydrate Research January 2021 499
Autor:
Guo, Sujuan, Saki, Soma, Okuno, Keita, Saito, Tomoya, Nakagawa, Takeshi, Sato, Katsuyuki, Sawada, Hideo
Publikováno v:
In Composites Part B 1 March 2015 70:80-91
Publikováno v:
Journal of Applied Glycoscience
Lactulose, a disaccharide widely used in pharmaceuticals and functional foods, is produced by lactose isomerization. Lactose and lactulose have an aldose–ketose relationship. Less than 25 % conversion of lactose into lactulose is achieved using the
Publikováno v:
Journal of Applied Glycoscience; 2022, Vol. 69 Issue 1, p9-13, 5p
Publikováno v:
The Journal of Parasitology, 1990 Jun 01. 76(3), 436-438.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3282684
Autor:
Nishiyama, Shin-ya, Saito, Kaori, Saito, Kyoichi, Sugita, Kazuyuki, Sato, Katsuyuki, Akiba, Mitsuo, Saito, Tomonori, Tsuneda, Satoshi, Hirata, Akira, Tamada, Masao, Sugo, Takanobu
Publikováno v:
In Journal of Membrane Science 2003 214(2):275-281
Autor:
Sato Katsuyuki
Publikováno v:
Mapping Genres, Mapping Culture: Japanese texts in context
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c070791b8efd38a9fa660f1d14143e02
https://doi.org/10.1075/pbns.281.07was
https://doi.org/10.1075/pbns.281.07was
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.