Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"Sashimi"'
Autor:
Bevin Meyer, Wasseem Emam
Publikováno v:
Frontiers in Animal Science, Vol 5 (2024)
There is an increased demand for tuna meat to supply the growing global sushi and sashimi market. Current methods to farm tunas, especially Atlantic bluefin tunas (ABFTs; Thunnus thynnus), are unsustainable. This is driving a movement towards closed-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/205b3b300d114ca089f84e7b633183e1
Autor:
Kanako Hashimoto, Tokifusa Kawashima, Yuko Murata, Shintaro Imamura, Takuya Seko, Kenji Ishihara
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
Identifying the sensory properties of fish consumers is important for providing their preferred seafood. Odor, flavor, texture, and appearance affected the sensory preference for fish. Moreover, several compounds are involved in sensory preference. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/272a23ccaeb648c68187f549d9d06b6d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Takayuki Yamada, Susumu Ohwada
Publikováno v:
Clinical Case Reports, Vol 8, Iss 9, Pp 1833-1834 (2020)
Abstract We present a unique image from a case of anisakiasis that was detected incidentally in an elderly man during surveillance esophagogastroduodenoscopy. Given the popularity of sushi and sashimi throughout the world, we believe that our observa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9796c4d5bfc043d7adc66196fb11b391
Publikováno v:
Library Journal. Jan2016, Vol. 141 Issue 1, p128-128. 1/6p. 1 Color Photograph.
Autor:
Avsever, ML
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 73 Αρ. 3 (2022); 4277-4282
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 73 No. 3 (2022); 4277-4282
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 73 No. 3 (2022); 4277-4282
Popularity of sushi-sashimi (raw-almost raw fish service) is increasing around the globe, and Atlantic bluefin tuna is among the most frequently used fish in these dishes. In this study, trh (Thermostable direct hemolysin-related hemolysin gene) posi
В современных реалиях классические методологии разработки программных продуктов (по типу Waterfall) теряют актуальность по ряду причин, всл
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3992::36aed8c69f8f6d6140fbb60508e7a70e
https://elib.belstu.by/handle/123456789/53762
https://elib.belstu.by/handle/123456789/53762