Zobrazeno 1 - 10
of 35 866
pro vyhledávání: '"Sashimi"'
Autor:
Richard Sebra
An overview of sashimi, from the origin of the food to how it is prepared and enjoyed today. Clear text and vibrant photos grab and hold readers'interest, and QR Codes in each chapter link to book-specific videos, activities, and more. Features inclu
Autor:
Ho, Cheng‑Wei1 (AUTHOR), Chen, Pei‑Ying1 (AUTHOR), Liao, Yi-Ting2 (AUTHOR), Cheng, Yen-Fu2 (AUTHOR), Tsou, Han-Hsing1 (AUTHOR), Liu, Tsung‑Yun1 (AUTHOR), Liang, Kung-Hao1,2,3 (AUTHOR) kunghao@gmail.com
Publikováno v:
Scientific Reports. 3/5/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-10. 10p.
We combine the semi-analytical structure formation model, SASHIMI, which predicts subhalo populations in collisionless, cold dark matter (CDM), with a parametric model that maps CDM halos to self-interacting dark matter (SIDM) halos. The resulting mo
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2403.16633
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kanako Hashimoto, Tokifusa Kawashima, Yuko Murata, Shintaro Imamura, Takuya Seko, Kenji Ishihara
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
Identifying the sensory properties of fish consumers is important for providing their preferred seafood. Odor, flavor, texture, and appearance affected the sensory preference for fish. Moreover, several compounds are involved in sensory preference. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/272a23ccaeb648c68187f549d9d06b6d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.