Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Sasaki Shigefumi"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 78(4):1285-1290
Autor:
Sasaki Shigefumi, Ebitani Koji, Narita Masanao, Miyazaki Akiko, Sato Akiyuki, Furuta Tomoe, Shimizu Shigemasa
Publikováno v:
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi. 64:66-73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; Jul2002, Vol. 66 Issue 7, p1552-1554, 3p
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry; January 2002, Vol. 66 Issue: 7 p1552-1554, 3p
Autor:
Ohta T; Hokkaido Food Processing Research Center, Ebetsu, Japan. tohta@foodhokkaido.gr.jp, Sasaki S, Oohori T, Yoshikawa S, Kurihara H
Publikováno v:
Bioscience, biotechnology, and biochemistry [Biosci Biotechnol Biochem] 2002 Jul; Vol. 66 (7), pp. 1552-4.