Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Sartori GF"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Arruda Moura Pietrowski G; Department of Food, Federal Technological University of Paraná, Ponta Grossa Campus, PR, Brazil., Grochoski M; Department of Food, Federal Technological University of Paraná, Ponta Grossa Campus, PR, Brazil., Sartori GF; Department of Food, Federal Technological University of Paraná, Ponta Grossa Campus, PR, Brazil., Gomes TA; Department of Food Science and Technology, State University of Ponta Grossa, PR, Brazil., Wosiacki G; Department of Food Science and Technology, State University of Ponta Grossa, PR, Brazil., Nogueira A; Department of Food Science and Technology, State University of Ponta Grossa, PR, Brazil.
Publikováno v:
Yeast (Chichester, England) [Yeast] 2015 Aug; Vol. 32 (8), pp. 559-65. Date of Electronic Publication: 2015 Jul 14.