Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Sarocka, Anna"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarocka, Anna, Kovacova, Veronika, Omelka, Radoslav, Grosskopf, Birgit, Kapusta, Edyta, Goc, Zofia, Formicki, Grzegorz, Martiniakova, Monika
Publikováno v:
BMC Pharmacology & Toxicology
BMC Pharmacology and Toxicology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-9 (2019)
BMC Pharmacology and Toxicology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-9 (2019)
Background This study aimed to examine femoral bone microstructure of mice after single and simultaneous administration to acrylamide and ethanol since both substances are often consumed separately and/or together by humans. Interactive effects of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::f6e5760f20ca3142ae7717692e19095a
http://resolver.sub.uni-goettingen.de/purl?gs-1/16252
http://resolver.sub.uni-goettingen.de/purl?gs-1/16252
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kovacova, Veronika, Sarocka, Anna, Blahova, Jana, Sranko, Patrik, Omelka, Radoslav, Galbavy, Drahomir, Kolesarova, Adriana, Martiniakova, Monika
Publikováno v:
Journal of Animal Physiology & Animal Nutrition; Jan2020, Vol. 104 Issue 1, p362-370, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kováčová, Veronika1 veroni.kovacova@gmail.com, Omelka, Radoslav2 romelka@ukf.sk, Šarocká, Anna1 sarocka.anna@gmail.com, Šranko, Patrik2 patriksranko@gmail.com, Adamkovičová, Mária2 madamkovicova@ukf.sk, Toman, Róbert3 robert.toman@uniag.sk, Halenár, Marek4 halenarmarek@gmail.com, Kolesárová, Adriana4 adriana.kolesarova@uniag.sk, Martiniaková, Monika1 mmartiniakova@ukf.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2016, Vol. 10 Issue 1, p393-399. 7p.