Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Sarkkinen, Essi S"'
Autor:
Sarkkinen Essi S, Kastarinen Mika J, Niskanen Tarja H, Karjalainen Pia H, Venäläinen Taisa M, Udani Jay K, Niskanen Leo K
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 10, Iss 1, p 88 (2011)
Abstract Background High salt intake is linked to hypertension whereas a restriction of dietary salt lowers blood pressure (BP). Substituting potassium and/or magnesium salts for sodium chloride (NaCl) may enhance the feasibility of salt restriction
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c3f5e05f70749f5b02a2f5d1133a066
Autor:
Louheranta, Anne M, Sarkkinen, Essi S, Vidgren, Helvi M, Schwab, Ursula S, Uusitupa, Matti IJ
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition August 2002 76(2):331-337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erkkilä, Arja T, Sarkkinen, Essi S, Lindi, Virpi, Lehto, Seppo, Laakso, Markku, Uusitupa, Matti IJ
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition April 2001 73(4):746-752
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition August 2000 72(2):414-420
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition April 2000 130(4):767-776
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition; Aug2004, Vol. 55 Issue 5, p389-397, 9p
Autor:
Sarkkinen, Essi S., Ågren, Jyrki J., Ahola, Irma, Ovaskainen, Marja-Leena, Uusitupa, Matti I. J.
Publikováno v:
American Journal of Clinical Nutrition; Feb1994, Vol. 59 Issue 2, p364-370, 7p
Publikováno v:
Preventive Medicine; June 1999, Vol. 28 Issue: 6 p558-565, 8p